ponuđen još jedan sastanak 21. ili 26. decembra

Propali pregovori predstavnika vlade i poljoprivrednika

AgrobiznisSrbija

16.12.2023 14:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Propali pregovori predstavnika vlade i poljoprivrednika Propali pregovori predstavnika vlade i poljoprivrednika
Pregovori poljoprivrednika i predstavnika Vlade Srbije su propali, a to je za N1 potvrdio Đoko Ćurčić iz Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije, koji je... Propali pregovori predstavnika vlade i poljoprivrednika

Pregovori poljoprivrednika i predstavnika Vlade Srbije su propali, a to je za N1 potvrdio Đoko Ćurčić iz Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije, koji je bio jedan od učesnika današnjeg sastanka u Nemanjinoj.

Uopšte nije bilo razumevanja, mi iz Kisača kad smo završili sastanak, mi smo se nadali današnjem sastanku, potpisivanju i završetku obećanog od premijerke Ane Brnabić i Ministarstva poljoprivrede“, rekao je Ćurčić.

Međutim, već deset, 15 minuta od početka sastanka, poljoprivrednici su videli da su, kako je rekao, „ušli u cirkus običan“.

Prema rečima Marka Gabrića iz Udruženja poljoprivrednih proizvođača Subotice izgleda da su ih iz vlade zvali da im pokažu šta su do sada uradili, prenosi Danas.

„Rekli su nam da su povećali količinu dizela koje možemo dnevno da sipamo u kante sa 120 na 400 litara, da su obezbedili brže izdavanje agro kartica i da su formirali radnu grupu za uspostavljanje robne berze.

Ništa nismo ni potpisali ni dogovorili“, kaže Gabrić dodajući da im je stavljeno do znanja da bi mogli dobiti subvenciju od po 300 evra po hektaru ako bi vladajuća stranka pobedila na izborima.

Poljoprivrednicima je, kako je dodao, ponuđen još jedan sastanak, 21. ili 26. decembra, na koji bi bila pozvana sva udruženja poljoprivrednika u zemlji, kojih je više od 60.

  • ZVONČICA

    17.12.2023 #1 Author

    Treba da se bore za svoja prava

    Odgovori

  • BLIZANAC

    17.12.2023 #2 Author

    Bilo je očekivano da će da propadne

    Odgovori

  • Vale

    17.12.2023 #3 Author

    Nadajmo se da ce u buducnosi biti bolje

    Odgovori

  • LAV

    17.12.2023 #4 Author

    Pa stvarno vise, poljoprivrednici su ti kojima uahtevi treba da budu ispunjeni bez da dolazi do ovakvih situacija.

    Odgovori

  • Brana

    17.12.2023 #5 Author

    Očekivano

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...