Vrednost radova 625.560.428 dinara

Raspisan javni poziv za izgradnju zatvorenih bazena u Bačkoj Topoli

BiznisInvesticijeSrbija

26.5.2023 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Raspisan javni poziv za izgradnju zatvorenih bazena u Bačkoj Topoli Raspisan javni poziv za izgradnju zatvorenih bazena u Bačkoj Topoli
Opština Bačka Topola oglasila je poziv za izbor izvođača radova na poslovima izgradnje kompleksa zatvorenog bazena sa pratećim sadržajima u okviru druge faze. Vrednost... Raspisan javni poziv za izgradnju zatvorenih bazena u Bačkoj Topoli

Opština Bačka Topola oglasila je poziv za izbor izvođača radova na poslovima izgradnje kompleksa zatvorenog bazena sa pratećim sadržajima u okviru druge faze.

Vrednost posla iznosi 625.560.428 dinara, a rok za učešće na tenderu je 20. jun.

Projektom se planira uređenje predmetnog prostora i izgradnja bazena sa svim pratećim površinama i sadržajima, kolskim i pešačkim prilazima, saobraćajnim i manipulativnim površinama, zelenim površinama, površinama za parkiranje i pratećom mrežom infrastrukture. Lokacija se nalazi u centru naselja Bačka Topola na mestu nekadašnjeg rekreacionog centra Venus u Ulici maršala Tita 65.

Projektovan je jedan veći bazen za plivanje i jedan mali bazen za decu. Ukupna planirana vodena površina je 679,23 kvadratnih metara, dok je maksimalni jednovremeni kapacitet bazena do 270 ljudi, piše eKapija.

U okviru kompleksa predviđen je i zatvoreni pešački most sa ciljem spajanja objekta bazena i planiranog budućeg sadržaja na susednoj parceli gde je u planu rekonstrukcija fudbalskog stadiona u okviru čega se predviđa i hotelski kompleks sa welness blokom. Projektom je predviđena i izgradnja saobraćajnog priključka sa parking kapaciteta 30 mesta.

“Izgradnja objekta je planirana u dve faze. U fazi jedan predviđena je ugradnja svih elemenata koji se nalaze u betonskoj konstrukciji bazena i kompenzacionih rezervoara. U drugoj fazi se nalazi oprema koja se povezuje sa elementima koji su ugrađeni u prvoj fazi”,stoji u specifikaciji posla.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...