Vrednost radova procenjena na 12 miliona evra

Raspisani tenderi za rekonstrukciju četiri objekta u okviru Kliničkog centra Vojvodine

BiznisInfrastrukturaSrbija

21.7.2023 08:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Raspisani tenderi za rekonstrukciju četiri objekta u okviru Kliničkog centra Vojvodine Raspisani tenderi za rekonstrukciju četiri objekta u okviru Kliničkog centra Vojvodine
Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je dva tendera za rekonstrukciju četiri objekta u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine, a vrednost oba procenjena je... Raspisani tenderi za rekonstrukciju četiri objekta u okviru Kliničkog centra Vojvodine

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je dva tendera za rekonstrukciju četiri objekta u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine, a vrednost oba procenjena je na 1,4 milijarde dinara ili oko 12 miliona evra bez PDV-a, objavila je eKapija.

Prvim tenderom predviđa se dogradnja, adaptacija, sanacija, rekonstrukcija i energetska sanacija objekata broj 10 i 12, u kojima su, kako su za eKapiju rekli iz Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, smeštene Klinika za očne bolesti i Klinika za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata.

Rok za prijavu na tender je 31. jul, a vrednost posla procenjena je na 739 miliona dinara.

Drugi tender raspisan je za radove na objektu broj 5, odnosno zgradi Klinike za urologiju, Klinike za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju, Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i Laboratorijsko odeljenje za nuklearnu medicinu Kliničkog centra Vojvodine.

Takođe, radovima je obuhvaćen i objekat broj 11, u kome se nalaze Klinika za nefrologiju i kliničku imunologiju, kao i odeljenje za hemodijalizu sa operacionim blokom na prvom spratu.

Vrednost tog tendera procenjena je na 685 miliona dinara, a rok za prijavu je 24. avgust.

Rok za izvođenje radova na svim objektima ne može biti duži od 540 kalendarskih dana.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...