fokus na istraživanju najnovijih trendova u poslovanju

SAM: Forum menadžera 6. juna u Beogradu

Srbija

30.5.2023 11:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

SAM: Forum menadžera 6. juna u Beogradu SAM: Forum menadžera 6. juna u Beogradu
Srpska asocijacija menadžera organizovaće 6. juna u Beogradu Forum menadžera, događaj fokusiran na istraživanje najnovijih trendova u poslovanju i rasvetljavanje onoga što predstoji. Osam... SAM: Forum menadžera 6. juna u Beogradu

Srpska asocijacija menadžera organizovaće 6. juna u Beogradu Forum menadžera, događaj fokusiran na istraživanje najnovijih trendova u poslovanju i rasvetljavanje onoga što predstoji.

Osam vizionarskih lidera podeliće svoje neprocenjive uvide, strategije i iskustva, pružajući učesnicima Foruma sveobuhvatno razumevanje dinamičnog pejzaža sutrašnjeg poslovanja.

„Tema ovogodišnjeg foruma je ‘Budućnost poslovanja’ koja će vas voditi u nove trendove koji preoblikuju industrije i utiru put za nove mogućnosti. Od disruptivnih tehnologija do evoluirajućeg ponašanja potrošača, Forum menadžera predstavlja zadivljujuće uvide u izazove i mogućnosti koje se nalaze na horizontu. U svetu koji se brzo razvija, za menadžere i lidere je od suštinskog značaja da idu napred i prigrle transformativnu moć inovacija“, ističe se u najavi organizatora.

Kako se dalje navodi, govornici će se tokom Foruma baviti ključnim temama kao što su obnovljiva energija, e–mobilnost, veštačka inteligencija i mašinsko učenje, globalizacija i međusobno povezana tržišta, održivost i odgovornost za životnu sredinu, fleksibilnim poslovnim modelima kao i o budućnosti liderstva u sve više međusobno povezanom svetu.

„Naši renomirani lideri vode neke od najjačih kompanija u Srbiji i u javnosti su prepoznati po svom revolucionarnom radu i sposobnosti da se kreću kroz složenost savremenog poslovnog pejzaža. Svaki govornik donosi jedinstvenu perspektivu i stručnost, nudeći širok spektar uvida koji će učesnike osnažiti da ostanu agilni i prilagodljivi u svetu koji se stalno menja. Forum menadžera pruža prostor za saradnju za profesionalce iz raznih industrija, menadžere koji žele da se povežu, razmene ideje i uče od najboljih“, ističu organizatori.

Na Forumu menadžera govoriće Mihailo Janković, predsednik SAM-a i CEO MK Grupe, Aleksandra Đurđević, potpredsednica Delta Holdinga i CEO Delta Auto Grupe, Darko Lukić, izvršni potpredsednik Nelt Grupe, Ivana Stanković, direktorka u sektoru za kapitalna tržišta i računovodstveno savetovanje PwC, Nebojša Matić, CEO MikroElektronike, Rade Rakočević, vlasnik i CEO Senzal Capitala, Dragoljub Damljanović, direktor Razvojnog centra Schneider Electric, Aleksandar Bijelić, CEO MVP Workshop i Jelisaveta Lazarević, Chief Economy Producer Bloomberg Adria.

Forumu će se putem video poruke pridružiti i dr Iztok Seljak, predsednik Združenja Manager i predsednik Upravnog odbora Hidria, i Biljana Bogovac, partnerka u PwC-u.

  • SENSEI

    31.5.2023 #1 Author

    Sa početkom meseca počinje i pocetak foruma. Biće dobrih tema

    Odgovori

  • talismani.rs

    17.9.2023 #2 Author

    Bile su odlicne teme i svaka preporuka za sledeci forum

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...