dežurni kapaciteti biće određeni u skladu sa prognoziranim vremenskim uslovima

Serbia Zijin Mining održava puteve tokom zime na području rudnika Čukaru Peki

SrbijaU fokusu

12.1.2024 15:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Serbia Zijin Mining održava puteve tokom zime na području rudnika Čukaru Peki Serbia Zijin Mining održava puteve tokom zime na području rudnika Čukaru Peki
Kompanija Serbia Zijin Mining saopštila je u petak da održava puteve na području rudnika Čukaru Peki koje koristi i lokalno stanovništvo, pa su akcije... Serbia Zijin Mining održava puteve tokom zime na području rudnika Čukaru Peki

Kompanija Serbia Zijin Mining saopštila je u petak da održava puteve na području rudnika Čukaru Peki koje koristi i lokalno stanovništvo, pa su akcije čišćenja snega, kao i posipanje soli, u kojima su angažovani i mehanizacija i ljudstvo, organizovane sa prvim padavinama.

Pripreme za zimsku sezonu u kompaniji obavljene su pre početka zime, nabavljena je dodatna oprema, dopunjena mehanizacija i kupljeni potrebni agregati, prenosi Beta.

Sve ekipe i mehanizacija ovog rudarskog preduzeća su sa prvim ovogodišnjim snegom izašle na teren, a takođe, u ovoj kompaniji spremni su i za ozbiljnije snežne nanose.

Prema rečima supervizora tima za ozelenjavanje Lidije Mihajlović, kompanija je počela akciju zaštite biljnog fonda, u cilju zaštite više od 4.968 sadnica posađenih krajem prošle godine, sa nižim temperaturama, prvim padavinama i vetrovitim danima u januaru.

Kako je istaknuto, u toku je povezivanje stabala mladih sadnica, kako bi se sprečilo njihovo lomljenje.

Kako je rečeno u kompaniji, dežurni kapaciteti biće određeni u skladu sa prognoziranim vremenskim uslovima i potrebama, uključujući sve timove, kako bi se rad u rudniku i tokom zime nesmetano odvijao, a zaposleni, ali i lokalno stanovništvo mogli nesmetano da koriste sve saobraćajnice.

Iz kompanije apeluju na vozače da zbog pada temperature i poledice u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima, radi bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, prilagode kretanje vozila uslovima na putu.

  • Jj992

    12.1.2024 #1 Author

    Pa da, iovako je to njihovo haha

    Odgovori

  • AJA

    12.1.2024 #4 Author

    Navedena kompanija je napravila pravi ispravan korak, sada je na vozacima da vode racuna pri voznji kakvo je stanje i kakvi su uslovi puteva koje koriste.

    Odgovori

  • AJA

    12.1.2024 #5 Author

    Potez navede firme je pametan i odgovoran.

    Odgovori

  • MAJA

    14.1.2024 #6 Author

    Samo sveo uhvatim delovanjem mogu se postići rezultati

    Odgovori

  • Brana

    14.1.2024 #7 Author

    Ok

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...