Kompanija Veli računa na nove investitore u kriptovalute

Tim iz Srbije lansirao platformu za investiranje u kriptovalute

PreduzetnikSrbija

15.12.2022 09:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Tim iz Srbije lansirao platformu za investiranje u kriptovalute Tim iz Srbije lansirao platformu za investiranje u kriptovalute
Lansirana je nova investiciona platforma za ulaganje u kriptovalute – Veli – iza koje stoji domaći tim, a u saopštenju kompanije stoji da platforma... Tim iz Srbije lansirao platformu za investiranje u kriptovalute

Lansirana je nova investiciona platforma za ulaganje u kriptovalute – Veli – iza koje stoji domaći tim, a u saopštenju kompanije stoji da platforma nudi brokersku uslugu upakovanu u user-friendly aplikaciju, kao jednostavan i praktičan alat koji će pomoći investitorima da se upoznaju sa rizicima ulaganja, njima pravilno upravljaju, i lakše se opredele za aktivne ili pasivne strategije u skladu sa njihovim ciljevima.

Tim koji stoji iza Veli-ja procenjuje da je na evropskom tržištu 60 miliona potencijalnih korisnika aplikacije.

„Naša vizija je da potpuno promenimo budućnost investiranja u kripto, a kasnije i u svim drugim kategorijama. Zamislite da na računu imate istovremeno dinare, kriptovalute, akcije i vaša ulaganja u zlato, i da jednom karticom možete da platite u bilo kojoj sferi života, bilo kojom od tih valuta. Tako da uz minimalan napor možete kreirati diversifikovan portfolio“, izjavio je Stevan Radonjanjin, suosnivač i CEO kompanije Veli.

Stevan Radonjanin i Marko Selaković / Foto: Veli

CTO kompanije Marko Selaković najavio je da beta faza počinje krajem decembra, i da će prvih 100 korisnika Veli platforme imati na raspolaganju iskusan tim stručnjaka već od tog trenutka.

„Prvih 100 zainteresovanih testera mogu da se upišu na listu čekanja preko našeg sajta i da osiguraju tri meseca bez transakcijskih troškova“, dodao je Selaković.

  • TATJANA

    16.12.2022 #1 Author

    Ko jos veruje da će kriptovaluta opstati

    Odgovori

  • Tina

    26.2.2023 #2 Author

    Sve to jos nije ispitano I da li ce kripto valute opstati uopste

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...