Predviđeni kapacitet je 200 korisnika

Traže se projektanti za Obrazovno-naučni centar Ras na Goliji

BiznisInfrastrukturaSrbija

23.5.2023 08:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Traže se projektanti za Obrazovno-naučni centar Ras na Goliji Traže se projektanti za Obrazovno-naučni centar Ras na Goliji
Ministarstvo prosvete raspisalo je nabavku za usluge izrade prostorno planske i tehničke dokumentacije za potrebe izgradnje Obrazovno-naučnog centra Ras na Goliji, a vrednost posla... Traže se projektanti za Obrazovno-naučni centar Ras na Goliji

Ministarstvo prosvete raspisalo je nabavku za usluge izrade prostorno planske i tehničke dokumentacije za potrebe izgradnje Obrazovno-naučnog centra Ras na Goliji, a vrednost posla procenjena je na 32 miliona dinara.

Rok za prijavu na tender je 23. jun 2023. godine, a predviđeno je da budući centar ima kapacitet za smeštaj 200 korisnika, objavila je eKapija.

Planirana bruto površina objekta je oko 6.500 kvadratnih metara, kapaciteta 70 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice treba projektovati kao komforme dvokrevetne ili trokrevetne sobe ili apartmane sa kupatilom i po mogućnosti sa terasom, stoji u dokumentaciji.

U podrumu je predviđena garaža, ali i bazen sa fitnes centrom, saunom i diskoteka.

Na prizemlju treba predvideti prijemni blok sa lobijem i recepcijom, kao i multifunkcionalne sale za boravak i edukaciju mladih. Na ovoj etaži predviđen je i restoran sa 210 mesta, kuhinja i administrativni blok.

Takođe, predviđena je i gradnja sportskih terena za rukomet, odbojku, košarku, kao i teniski teren.

Izabrani projektant imaće rok od 300 kalendarskih dana za završetak posla, piše eKapija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...