važan korak u digitalizaciji zemlje

U DDC Kragujevac otvoren Oracle Cloud regionalni centar

BiznisInfrastrukturaSrbija

11.5.2023 15:08 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

U DDC Kragujevac otvoren Oracle Cloud regionalni centar U DDC Kragujevac otvoren Oracle Cloud regionalni centar
Regionalni centar kompanije Oracle Cloud otvoren je danas u kragujevačkom Državnom data centru (DDC), u prisustvu visokih zvanica iz zemlje i sveta. Ministar informisanja... U DDC Kragujevac otvoren Oracle Cloud regionalni centar

Regionalni centar kompanije Oracle Cloud otvoren je danas u kragujevačkom Državnom data centru (DDC), u prisustvu visokih zvanica iz zemlje i sveta.

Ministar informisanja Mihajlo Jovanović je rekao da time „vidimo odgovor posvećene države i odlučnost za digitalizaciju Srbije“, prenosi Beta pozivajući se na N1.

„Jedan od najvećih svetskih giganata Oracle odlučio se za Srbiju i Kragujevac, što je naš veliki uspeh“, rekao je Jovanović.

Otvaranju u Kragujevcu su prisustvovali i predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić, ministri u vladi, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i Kristofer Hil (Christopher Hill), ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...