U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“

U Srbiji od srede jeftinije još 16 proizvoda

Srbija

18.9.2023 15:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

U Srbiji od srede jeftinije još 16 proizvoda U Srbiji od srede jeftinije još 16 proizvoda
U Srbiji će od srede, 20. septembra biti jeftinije još 16 proizvoda, najavilo je Ministarstvo trgovine. U okviru akcije „Bolja cena – cena za... U Srbiji od srede jeftinije još 16 proizvoda

U Srbiji će od srede, 20. septembra biti jeftinije još 16 proizvoda, najavilo je Ministarstvo trgovine.

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“ biće snižene cene brašna TIP 500 i TIP 400, suncokretovog ulja, kiselog mleka, margarina, sirnog namaza, crnog luka, pasulja, kupusa, paštete, viršla, smrznutog graška, džema, keksa, paste za zube i sapuna, prenosi Beta.

Akcija će trajati do 31. decembra ove godine, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom „Bolja cena“.

Pod istom oznakom je i 20 proizvoda čije su cene snižene 13. septembra.

„Izuzetno sam zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima. ‘Bolja cena’ je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda“, rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Naveo je da proizvoda iz akcije „Bolja cena“ ima dovoljno i biće dostupni na rafovima svih maloprodajnih objekata u zemlji, u više od 2.500 prodavnica.

Momirović je rekao će preprodaja proizvoda biti oštro sakcionisana.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...