glasanje javnosti je u toku

Više od 100 kompanija takmiči se za Hot Spot eCommerce Awards 2022.

SrbijaU fokusu

17.1.2023 12:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Više od 100 kompanija takmiči se za Hot Spot eCommerce Awards 2022. Više od 100 kompanija takmiči se za Hot Spot eCommerce Awards 2022.
E-commerce asocijacija Srbije drugu godinu za redom sa svojim partnerima organizuje dodelu nagrada Hot Spot eCommerce Awards. Tom prilikom dodeljuje se preko 25 nagrada... Više od 100 kompanija takmiči se za Hot Spot eCommerce Awards 2022.

E-commerce asocijacija Srbije drugu godinu za redom sa svojim partnerima organizuje dodelu nagrada Hot Spot eCommerce Awards.

Tom prilikom dodeljuje se preko 25 nagrada kojima se odaje priznanje kompanijama iz oblasti e-trgovine koje su doprinele napretku elektronske trgovine u Srbiji i regionu, što je od izuzetne važnosti, jer je godina iza nas bila puna razvojnih izazova za mnoge kompanije, navodi se u saopštenju.

„Oni koji su svojim trudom doprineli boljem korisničkom iskustvu i generalnom razvoju branše zaslužuju da budu nagrađeni, a za nagrade se bori preko 100 kompanija. Kategorije u kojima se nagrade dodeljuju su različite i prva od njih je E-commerce Branch, za najuspešnije u različitim branšama. Potom, tu je E-commerce Excellence – jer vrhunski rezultati zaslužuju da budu proslavljeni. I tu je kategorija E-commerce Champion, za najbolje među najboljima, one koji inspirišu druge. O dobitnicima odlučuje javnost, putem javnog glasanja koje je organizovano na sajtu Hot Spot Awards-a, ali i stručni žiri“, ističe se u saopštenju.

Dodela nagrada biće održana 26. januara u hotelu Metropol. Glasanje javnosti je u toku, a paralelno se sastaje i stručni žiri.

„Kompanije koje se bave e-trgovinom su upravo one koje nam omogućuju jednostavniji život, uštedu vremena i novca. Zbog toga smatramo da je važno podržati ih i onima koji pružaju najbolje korisničko iskustvo uručiti priznanje, pre svega jer znamo šta znači biti tu za svakog kupca i šta znači ulagati svoje resurse u to da korisnik bude zadovoljan. Stoga vas pozivamo da posetite sajt Hot spot awardsa i glasate za kompanije za koje smatrate da zaslužuju ova priznanja“, navodi se u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...