U toku tehnički prijem i ugovaranje aranžmana sa operaterom

Završetak Akva parka na Paliću tek krajem avgusta

BiznisInfrastrukturaSrbijaTurizam

2.8.2023 08:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Završetak Akva parka na Paliću tek krajem avgusta Završetak Akva parka na Paliću tek krajem avgusta
Predsednik Skupštine društva Park Palić Ištvan Pastor izjavio je da će radovi na izgradnji akva parka na Paliću biti završeni do kraja avgusta, iako... Završetak Akva parka na Paliću tek krajem avgusta

Predsednik Skupštine društva Park Palić Ištvan Pastor izjavio je da će radovi na izgradnji akva parka na Paliću biti završeni do kraja avgusta, iako je sredinom juna najavio da je završetak ove investicije planiran do 31. jula.

„Biće obznanjen dan kada će vrata akva parka biti otvorena. Sve ide u onom pravcu i onom dinamikom kako je bilo i predviđeno. Gotovi su građevinski radovi, u toku je tehnički prijem i probni rad, i u toku je ugovaranje aranžmana sa operaterom koji će da upravlja ovim objektom„, rekao je Pastor za portal Magločistač, a prenela agencija Beta.

On je kazao da ima nekih radova koji se završavaju, i da sve što je oštećeno tokom izgradnje, poput prilaznog puta, biće vraćeno u prvobitno stanje.

„Malo nas je sputavalo vreme, što se tiče temperatura po 40 stepeni, ne samo što ljudi ne mogu da rade, nego se i materijali drugačije ponašaju. Nije bilo jednostavno. Nije nikakav izgovor nego je naprosto konstatacija. Mislim da će sve to da se okonča do kraja avgusta kao što je i planirano“, objasnio je Pastor.

Akva park će, kako je najavljeno sredinom jula, biti predat na upravljanje preduzeću Elite Palić koje je bilo jedini ponuđač koji se javio na javni oglas koji je raspisalo preduzeće Park Palić.

U izgradnju akva parka na Paliću uloženo je 959 miliona dinara, a ukupna vrednost ovog projekta je 1,6 milijardi dinara.

Iz pokrajinskih izvora je uloženo još 120 miliona dinara za potpuni završetak radova.

  • KIMCHI

    2.8.2023 #1 Author

    Znacice za sledecu sezonu

    Odgovori

  • DASHA

    3.8.2023 #2 Author

    Do kraja avgusta, ali koje godine? 😏

    Odgovori

  • DUCA

    6.8.2023 #3 Author

    Biće to jedna velika investicija za Palić.

    Odgovori

  • Vale

    7.8.2023 #4 Author

    Akad se zavrsi leto, zavrsice se I bazen

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...