SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU 100 EVRA Siniša Mali: Da pokažemo koliko je Srbija u ovom trenutku jaka

SrbijaVesti

31.3.2020 16:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU 100 EVRA Siniša Mali: Da pokažemo koliko je Srbija u ovom trenutku jaka SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU 100 EVRA Siniša Mali: Da pokažemo koliko je Srbija u ovom trenutku jaka
Svi punoletni građani Srbije dobiće direktnu pomoć od 100 evra, saopštio je danas ministar finansija Siniša Mali. To je jedna od mera države za... SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU 100 EVRA Siniša Mali: Da pokažemo koliko je Srbija u ovom trenutku jaka

Svi punoletni građani Srbije dobiće direktnu pomoć od 100 evra, saopštio je danas ministar finansija Siniša Mali.

To je jedna od mera države za oporavak srpske ekonomije, koja je pogođena epidemijom virusa korona.

Tanjug

„Izdvojićemo oko 70 milijardi dinara iz budžeta, i svakom punoletnom građaninu uplatiti iznos od 100 evra, u dinarskoj protivvrednosti“, rekao je Mali na pres konferenciji na kojoj se predstavio mere sa predsednikom PKS Markom Čadežom. On je istakao da je to veliki znak podrške i želje da se unese jedna dozu optimizma.

Printscreen youtube

„Da pokažemo koliko je Srbija u ovom trenutku jaka, i da svakom sugrađaninu omogućimo da dobije oko 12.000 dinara. To je dobro za povećanje potrošnje, likvidnosti, ali i način na koji, kao država želimo da podržimo sve građane da zajedno prođemo kroz sve ovo“, rekao je Mali.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...