Kompanija GlobalWafers najveći proizvođač poluprovodnika na svetu

Doris Hsu dobitnica priznanja EY Svetski preduzetnik godine

PoslovanjePreduzetnikSvet

9.6.2023 13:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Doris Hsu dobitnica priznanja EY Svetski preduzetnik godine Doris Hsu dobitnica priznanja EY Svetski preduzetnik godine
Generalna direktorka kompanije GlobalWafers Doris Hsu dobitnica je priznanja Svetski preduzetnik godine, koje dodeljuje konsultantsko revizorska kompanija EY (Ernst&Young), saopšteno je u petak. Kompanija... Doris Hsu dobitnica priznanja EY Svetski preduzetnik godine

Generalna direktorka kompanije GlobalWafers Doris Hsu dobitnica je priznanja Svetski preduzetnik godine, koje dodeljuje konsultantsko revizorska kompanija EY (Ernst&Young), saopšteno je u petak.

Kompanija GlobalWafers je treći po veličini snabdevač Silicijumske doline vaferima, koji su sastavni delovi poluprovodnika.

U konkurenciji za priznanje Svetski preduzetnik 2023. bilo je 49 nacionalnih pobednika iz 45 zemalja, koji posluju u 30 industrija.

Srbiju je predstavljao Branko Babić, osnivač i vlasnik beogradske kompanije PhiAcademy koja se bavi edukacijom i obučavanje ljudi za izvođenje tretmana trajne šminke, proizvodnjom i prodajom boja i alata za trajno šminkanje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...