Restrukturiranje oglašivačkog partnerstva sa kompanijom Microsoft

Netflix će smanjiti cene reklama

LifestyleSvet

27.7.2023 11:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Netflix će smanjiti cene reklama Netflix će smanjiti cene reklama
Netflix restrukturira svoje oglašivačko partnerstvo sa kompanijom Microsoft i snižava cene oglasa, objavio je Wall Street Journal (VSJ). Netflix je ranije vodio razgovore o... Netflix će smanjiti cene reklama

Netflix restrukturira svoje oglašivačko partnerstvo sa kompanijom Microsoft i snižava cene oglasa, objavio je Wall Street Journal (VSJ).

Netflix je ranije vodio razgovore o prodaji oglasa preko drugih partnera pored kompanije Microsoft, rekao je VSJ, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa tim, a prenosi Reuters.

Kompanija za striming odabrala je Microsoft prošle godine da obezbedi tehnologiju i prodaje reklame u njeno ime, delom zato što je Microsoft ponudio da plati „garanciju prihoda”, obećavajući da će isporučiti veliku količinu novca kompaniji Netflix, navodi se u izveštaju.

Netflix, takođe, prerađuje svoj ugovor sa kompanijom Microsoft da „smanji garanciju” prihoda i ti uslovi se još uvek rešavaju, dodaje se u izveštaju.

Microsoft i Netflix nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar agencije Reuters.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...