rekordan broj prednarudžbina

Samsung Electronics pustio u prodaju prvi sklopivi pametni telefon

Firme u fokusuHi-techLifestyleSvetU fokusu

26.8.2022 19:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 11

Samsung Electronics pustio u prodaju prvi sklopivi pametni telefon Samsung Electronics pustio u prodaju prvi sklopivi pametni telefon
Samsung Electronics je u petak lansirao svoje najnovije sklopive pametne telefone u oko 40 zemalja, nadajući se da bi oni mogli da pokrenu slabu... Samsung Electronics pustio u prodaju prvi sklopivi pametni telefon

Samsung Electronics je u petak lansirao svoje najnovije sklopive pametne telefone u oko 40 zemalja, nadajući se da bi oni mogli da pokrenu slabu globalnu prodaju pametnih telefona zbog visoke inflacije.

Najveći svetski proizvođač pametnih telefona saopštio je da su Galaxy Z Fold 4 i Flip 4, zajedno sa Galaxy Watch 5 i Galaxy Buds 2 Pro, zvanično pušteni u prodaju u Južnoj Koreji, Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj, a da je u planu distribucija u još 130 zemlje do septembra, piše Korea Times.

Prednarudžbe za sklopive telefone bile su dostupne u otprilike 70 zemalja otkako ih je Samsung predstavio ranije ovog meseca tokom online događaja „Unpacked“.

U Južnoj Koreji je napravljeno 970.000 prednarudžbina za sedam dana do 22. avgusta, prema navodima kompanije, što je najveća cifra za bilo koji sklopivi telefon i oko 5,4 odsto više u odnosu na prethodni rekord.

Galaxy Z Flip 4 na preklop, opremljen je tanjim šarkama, dolazi sa dužim trajanjem baterije i jačim performansama kamere.

Tu je i mnogo veći Galaxy Z Fold 4, koji se otvara kao knjiga, pritom je dosta lakši i nudi poboljšano okruženje za više zadataka i ekran prilagođen korisniku sa izgledom sličnim onom na računaru. Takođe, baterija ovog telefona mnogo duže traje, a ima i bolje funkcije zaštite od udara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...