prethodno radio za Tiktok i Google

Visa postavila Tareka Abdala na čelo marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku

BiznisSvet

19.5.2023 15:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Visa postavila Tareka Abdala na čelo marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku Visa postavila Tareka Abdala na čelo marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku
Kompanija Visa objavila je imenovanje Tareka Abdala (Tarek Abdalla) za višeg potpredsednika i glavnog direktora marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i... Visa postavila Tareka Abdala na čelo marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku

Kompanija Visa objavila je imenovanje Tareka Abdala (Tarek Abdalla) za višeg potpredsednika i glavnog direktora marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku (CEMEA). Tarek je ovu funkciju počeo da obavlja od 2. maja u Dubaiju.

Predvođen Frankom Kuperom III (Frank Cooper III), globalnim direktorom marketinga u kompaniji Visa, Tarek će raditi na proširenju i uvećanju njenog prisustva širom CEMEA regiona, i to kroz promociju Visa proizvoda, usluga i rešenja, pomažući jačanje brenda kroz kampanje i aktivacije, i donoseći vrednost putem globalnih sponzorstava, piše u zvaničnom saopštenju.

Tarek donosi bogato iskustvo stečeno na poziciji generalnog direktora TikToka za Bliski istok, Afriku i Južnu Aziju, tokom koje je uspešno vodio timove u devet regionalnih kancelarija, obezbeđujući rast korisnika, profitabilnost i ciljeve komercijalizacije platforme. Pre toga, 10 godina je radio u kompaniji Google, dospevši do uloge regionalnog direktora marketinga, a vodeći timove na tržištima u razvoju u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Tarek ima MBA diplomu Sheffield Business škole, postdiplomske studije završio je na International Advertising Association i poseduje diplomu sa najvišim odlikama Američkog Univerziteta u Kairu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...