nakon prošlogodišnjeg otkazivanja zbog pandemije

Svetski ekonomski forum u Davosu od 17. do 21. januara 2022. godine

SvetVesti

16.9.2021 18:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Svetski ekonomski forum u Davosu od 17. do 21. januara 2022. godine Svetski ekonomski forum u Davosu od 17. do 21. januara 2022. godine
Svetski ekonomski forum (WEF) trebalo bi da se održi u švajcarskom planinskom odmaralištu Davos sledeće godine od 17. do 21. januara, kada je planirano... Svetski ekonomski forum u Davosu od 17. do 21. januara 2022. godine

Svetski ekonomski forum (WEF) trebalo bi da se održi u švajcarskom planinskom odmaralištu Davos sledeće godine od 17. do 21. januara, kada je planirano da se ponovo “licem u lice” sastanu svetski i poslovni lideri, saopštili su u četvrtak organizatori.

Sastanak će, kako je najavljeno, biti usredsređen na ubrzanje deoničarskog kapitalizma, korišćenje tehnologija Četvrte industrijske revolucije i obezbeđivanje veće inkluzivnosti rada u budućnosti, prenosi Tanjug pozivajući se na Reuters.

Pandemija Covid-19 primorala je prošle godine organizatore da prebace godišnji skup WEF u Singapur, a zatim ga i potpuno otkažu, nakon čega se postavilo pitanje o tome da li će se ovaj prestižni događaj uopšte vratiti u Švajcarsku.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...