Ovo luksuzno jelo u Africi se prodaje po ceni od 360 dolara

(VIDEO) Restoran u Tunisu napravio picu od jestivog zlata

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

10.3.2021 12:14 Autor: Marija Jovanović 2

(VIDEO) Restoran u Tunisu napravio picu od jestivog zlata (VIDEO) Restoran u Tunisu napravio picu od jestivog zlata
Italijanski restoran L’antica Pizzeria DaPietro u Tunisu napravio je picu od jestivog zlata i tartufa, za koju tvrdi da je najskupja u Africi. Pica,... (VIDEO) Restoran u Tunisu napravio picu od jestivog zlata

Italijanski restoran L’antica Pizzeria DaPietro u Tunisu napravio je picu od jestivog zlata i tartufa, za koju tvrdi da je najskupja u Africi.

Pica, koja se nalazi na meniju ovog restorana prodaje se po ceni od 360 dolara, prekrivena je zlatnim 24 – karatnim listićima, a na njoj se mogu naći krem od tartufa, mocarela sir i dimljena pačija prsa. Pica je ukrašena zlatnim listićima, jestivim cvećem i posuta zlatnim prahom.

Dodavanjem ovog luksuznog jela na svoj meni, vlasnik restorana Ahmed Hergal želeo je da obori rekord najskuplje pice u Africi. Ipak, mnogi ljudi na društvenim mrežama komentarisali su cenu. “Zašto pravite tako skupu picu dok živite u zemlji koja prolazi kroz krizu”, samo su neki od komentara.

Hergal je rekao da ova pica nije za svakog, da je deo usluge namenjene posebnim kupcima i da je uglavnom usmerena na ljude koji dolaze iz inostranstva ili domaće goste, koji to žele.

  • Anna

    10.3.2021 #1 Author

    Hahahaha! Kakav car! Brilijantna ideja kako privući extremno bogate u trenutku kada se sve raspada. Sigurna sam da će se naći veliki broj zainteresovanih da proba zlatni specijalitet.

    Odgovori

  • LEKi

    24.9.2022 #2 Author

    Zabava za bogate

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...