Kompanija najavljuje značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi

Vip mobile posluje pod novim imenom

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

8.4.2021 08:11 Autor: Marija Jovanović 0

Vip mobile posluje pod novim imenom Vip mobile posluje pod novim imenom
Kompanija Vip mobile posluje pod novim brendom A1 Srbija, prepoznatljivog internacionalnog operatora u regionu centralne i istočne Evrope. Čelnici kompanije poručili su da promena... Vip mobile posluje pod novim imenom

Kompanija Vip mobile posluje pod novim brendom A1 Srbija, prepoznatljivog internacionalnog operatora u regionu centralne i istočne Evrope.

Čelnici kompanije poručili su da promena njenog imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera, već da je deo šire strategije A1 Telekom Austrija grupe, a glavni cilj je jačanje prisustva kroz poslovanje pod istim brendom.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen i novi logo A1, najavljeno je da će kompanija korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevatne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dodatno, kompanija je najavila i značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširenju kapaciteta 4G mreže i još veće unapređenje data servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta, a najavljuje da sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon dodatka svakog meseca do kraja godine.

Korisnicima je na raspolaganju set poklon dodataka koje mogu samostalno da biraju i aktiviraju kroz Moj A1 aplikaciju svakog meseca do kraja 2021. godine.

Najavljeno je da će A1 Srbija napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platformi u svim segmentima poslovanja, preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajber bezbednost za poslovne korisnike.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...