Očekuje se 500 izlagača

Agro Belgrade 2024 na Beogradskom sajmu od 25. januara

BiznisManifestacijeSrbijaVesti

15.12.2023 15:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Agro Belgrade 2024 na Beogradskom sajmu od 25. januara Agro Belgrade 2024 na Beogradskom sajmu od 25. januara
Agro Belgrade 2024, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva biće održan od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu, najavili su organizatori. Ovaj vodeći... Agro Belgrade 2024 na Beogradskom sajmu od 25. januara

Agro Belgrade 2024, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva biće održan od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu, najavili su organizatori.

Ovaj vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj predstavlja mesto poslovnih prilika, sticanja znanja i povezivanja proizvođača svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, kupaca, distributera i predstavnika maloprodajnih lanaca, potom proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme, rasadnika, semenskih i hemijskih kuća, kao i drugih kompanija i stručnjaka iz industrije.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se konferencijski program baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostataka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem kao i tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

Drugog dana sajma, biće organizovani poslovni sastanci (B2B), gde će domaći i regionalni proizvođači voća i povrća imati priliku da predstave svoju ponudu inostranim i domaćim kupcima.

Na sajmu će se predstaviti i kompanije proizvođači voća i povrća, zainteresovane za sklapanje kooperantskih modela saradnje i zajednički nastup na velikim tržištima.

Agro Belgrade 2024 se organizuje uz podršku projekta Velika mala privreda koji finansira USAID, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Sekretarijata za poljoprivredu grada Beograda i Privredne komore Srbije dok je prijatelj sajma Budimka.

Već petu godinu zaredom, događaj uspešno skreće pažnju Srbije i regiona, kao i međunarodnih kupaca na potencijal proizvodnje u industriji voća i povrća, na potrebu za integrisanjem na lokalnom i međunarodnom tržištu, istovremeno pružajući odgovore na aktuelne izazove sa kojima se industrija suočava.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...