BEZ ODLASKA U KANCELARIJE DO LETA 2021. Google dozvolio zaposlenima rad od kuće

Hi-techLifestyleSvetVesti

28.7.2020 08:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

BEZ ODLASKA U  KANCELARIJE DO LETA 2021. Google dozvolio zaposlenima rad od kuće BEZ ODLASKA U  KANCELARIJE DO LETA 2021. Google dozvolio zaposlenima rad od kuće
Američka kompanija Google (Gugl) dozvoliće nekim zaposlenima da rade od kuće do kraja juna 2021. godine. To se odnosi na zaposlene čije prisustvo u... BEZ ODLASKA U  KANCELARIJE DO LETA 2021. Google dozvolio zaposlenima rad od kuće

Američka kompanija Google (Gugl) dozvoliće nekim zaposlenima da rade od kuće do kraja juna 2021. godine.

To se odnosi na zaposlene čije prisustvo u kancelariji nije nužno za posao koji obavljaju u Guglu, prenosi Tanjug pisanje Rojtersa.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Odluku je doneo Sundar Pičai, glavni izvršni direktor američkog konglomerata Alfabet, u čijem je vlasništvu Gugl, nakon rasprave sa grupom direktora tog konglomerata, preneo je „Vol strit džurnal“, koji je prvi objavio ovu vest.

Podsetimo, još nekoliko kompanija je dozvolilo zaposlenima da rade od kuće do kraja 2020. godine u pokušaju da ih zaštite od pandemije korona virusa. Tviter je među prvima predložio rad od kuće za neke zaposlene i to na neograničeno vreme.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...