Saopštenje ministarstva rudarstva I energetike

Cene gasa i struje ostaju iste, a gorivo će se usklađivati

SrbijaVesti

10.3.2022 14:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Cene gasa i struje ostaju iste, a gorivo će se usklađivati Cene gasa i struje ostaju iste, a gorivo će se usklađivati
Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija ima dovoljno električne i toplotne energije, gasa i naftnih derivata, da se... Cene gasa i struje ostaju iste, a gorivo će se usklađivati

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija ima dovoljno električne i toplotne energije, gasa i naftnih derivata, da se cene gasa i struje neće menjati, saopštio je njen kabinet.

„Ostaje na snazi Uredba o ograničenju visine cene derivata, ali će se uskladjivati maloprodajna sa veleprodajnom cenom“, rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje novinara u Staroj Pazovi.

Cene električne, toplotne energije i gasa za domaćinstva neće se, prema njenim rečima, povećavati, a Uredba o ograničenju visine cena derivata ostaje na snazi.

„Gledaćemo da uskladimo maloprodajne sa veleprodajnim cenama naftnih derivata kako bismo zaštitili i potrošače i privredu“, rekla je ona.

  • PEPE007

    10.3.2022 #1 Author

    Do kraja marta će gorivo biti 200 i više po litru.. Bice tesko opstati i voziti bilo koje vozilo. A najgore će biti zbog pravnih lica koja u 90% slučajeva zavise od prevoznih sredstava, mašina i uređaja.

    Odgovori

  • ZVE84

    11.3.2022 #2 Author

    To ćemo tek videti…. A ludilo je krenulo – krađa goriva, bušenje rezervoara… Dobrodošli u Srbiju!

    Odgovori

  • NATI29

    12.3.2022 #3 Author

    Bar da ne diraju domacinstva

    Odgovori

  • Milisavka

    13.3.2022 #4 Author

    I to ćemo da vidimo posle izbora

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...