O izazovima, rizicima i digitalnoj bezbednosti

DIDS: Sve o novim prioritetima u digitalnom poslovanju

Hi-techManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

15.3.2022 15:50 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

DIDS: Sve o novim prioritetima u digitalnom poslovanju DIDS: Sve o novim prioritetima u digitalnom poslovanju
Ovogodišnji Dan internet domena Srbije (DIDS), sa programom čiji je slogan „Novi prioriteti“, razmatraće sve važne promene u digitalnom okruženju na koje privreda treba... DIDS: Sve o novim prioritetima u digitalnom poslovanju

Ovogodišnji Dan internet domena Srbije (DIDS), sa programom čiji je slogan „Novi prioriteti“, razmatraće sve važne promene u digitalnom okruženju na koje privreda treba da se pripremi.

Prenos događaja počinje 16. marta u 10 časova, a kao i prethodnih godina svi zainteresovani konferenciju mogu da prate besplatno. Sve informacije o programu su dostupne na dids.rs, gde se obavlja i registracija, kao i pristup sadržajima konferencije.

Kroz razgovore devet panelista i moderatora publika će imati prilike da sazna šta renomirani stručnjaci za digitalni marketing, e-trgovinu, strateške komunikacije, ali i sajber bezbednost mogu poručiti i kakve zaključke dati o poslovanju u digitalnim industrijama u godinama koje predstoje.

Kako uzeti više od digitalnih kanala dok se manevarski prostor u zakonskom i etičkom smislu sužava, a pažnju publike je sve teže zadobiti i zadržati i, pritom, u isto vreme voditi računa o bezbednosti i poslovanja i klijenata, biće tema dve velike panel diskusije – „Izazovi i rizici digitalne ekonomije“ i „Da li smo digitalno bezbedni – percepcija i realnost“. Paneli će okupiti stručnjake iz kompanija i organizacija kao što su Ringier Axel Springer Group, Ananas E-commerce, Gaia Consulting, Siemens Energy Serbia, RATEL-NCERT, UNDP.

Pored toga, publika će imati jedinstvenu priliku da prati demonstraciju sajber napada u realnom vremenu, da posluša nalaze istraživanja o odnosu korisnika interneta u Srbiji prema sajber bezbednosti, i ponese vrlo važne pouke o tome kako zaštiti sebe kao pojedinca, ali i svoje poslovanje od opasnosti koje vrebaju na internetu.

Ovogodišnji DIDS donosi čak šest vrlo interesantnih predavanja stručnjaka iz Google-a, Smashing magazine-a, Ringier Axel Springer Group, a reči će biti o raznolikim temama – od dizajna korisničkog interfejsa, omnikanalne prodaje i praksi digitalne transformacije u zemljama Istočne Evrope, do predavanja o veštačkoj inteligenciji, etičkom kodu i etici u marketingu.

Konferencija DIDS je posvećena internetu i trendovima online poslovanja koju od 2010. godine organizuje Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), a koja pruža važne informacije, uvide i daje orijentire za lakše poslovanje u online okruženju.

  • NINO

    15.3.2022 #1 Author

    Super. Tehnologija napreduje

    Odgovori

  • LEPOSAVA

    15.3.2022 #2 Author

    Sad je sve digitalno….tako da je ulaganje neizbezno

    Odgovori

  • ZVE84

    20.3.2022 #3 Author

    Još su svi daleko od digitalne bezbednosti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...