U zakup se daje 7.684 hektara, rok za prijave je 6. april

Drugi krug nadmetanja za poljoprivredno zemljište u Zrenjaninu

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

31.3.2022 11:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Drugi krug nadmetanja za poljoprivredno zemljište u Zrenjaninu Drugi krug nadmetanja za poljoprivredno zemljište u Zrenjaninu
Grad Zrenjanin raspisao je oglas za drugi krug nadmetanja za zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.  U zakup se daje 7.684 hektara... Drugi krug nadmetanja za poljoprivredno zemljište u Zrenjaninu

Grad Zrenjanin raspisao je oglas za drugi krug nadmetanja za zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. 

U zakup se daje 7.684 hektara površine, a zemlja se uglavnom nudi u zakup na 15 godina. Jedan deo parcela daje se na period od godinu dana, piše agencija Beta.

U prvom krugu licitacije, februara ove godine, ponuđeno je ukupno 7.838 hektara.

Grad je raspisao i oglas za javnu licitaciju u drugom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u gradu po godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2018. i 2020. godinu, za parcele koje su predmet raskinutih ugovora, a reč je o 98 hektara.

Rok za prijavu je 6. april.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...