ciklus novih edukativnih radionica

Dva nova vebinara Erste banke za žene preduzetnice i pokretanje biznisa

PoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

17.6.2022 17:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Dva nova vebinara Erste banke za žene preduzetnice i pokretanje biznisa Dva nova vebinara Erste banke za žene preduzetnice i pokretanje biznisa
Erste banka najavila je u petak da će održati dva nova vebinara u toku naredne sedmice kao vid osnaživanja žena koje žele da razviju... Dva nova vebinara Erste banke za žene preduzetnice i pokretanje biznisa

Erste banka najavila je u petak da će održati dva nova vebinara u toku naredne sedmice kao vid osnaživanja žena koje žele da razviju profesionalni potencijal i ostvare svoje preduzetničke snove.

Podstaknuta velikim interesovanjem polaznica za prva dva predavanja iz serijala pod nazivom „Traže se: žene koje veruju u sebe“, Erste banka nastavlja ciklus edukativnih radionica kroz svoj program socijalnog bankarstva „Korak po korak“, navodi se u saopštenju.

Prvi vebinar biće posvećen važnoj temi prilikom pokretanja svakog biznisa- istraživanju tržišta. Vebinar će biti održan u utorak, 21. juna, s početkom u 17 časova, a o ovoj temi će s polaznicama razgovarati strateg i Data strateg – ekspert u kompaniji Data Do Marijana Agić Molnar.

Drugi vebinar će biti održan u sredu, 22. juna, takođe u 17 časova, a o temi online oglašavanja će govoriti direktor u agenciji Wavemaker Brana Kosanić.

Serijom ovih radionica Erste banka želi da omogući što većem broju žena da razvijaju svoje preduzetničke veštine i poboljšaju održivost i konkurentnost svog biznisa.

Žensko preduzetništvo je tema koju ova banka aktivno prati, a pod sloganom #verujusebe podržava i javnosti predstavlja uspešne žene, heroine našeg doba, čija profesionalna predanost inspiriše i motiviše.

Radionice su dostupne u online formatu, a sve zainteresovane preduzetnice i one koje razmišljaju o tome da započnu svoj biznis mogu da se prijave za vebinare popunjavanjem formulara na sajtu Erste banke.

Na platformi Korakpokorak.rs sve žene koje nisu u prilici da prisustvuju nekom od ovih vebinara, mogu da pronađu mnoštvo edukativnih materijala i ostalih korisnih informacija u vezi sa pokretanjem biznisa.

Dodatne savete na ovu temu takodje mogu pronaći i na edukativnoj platformi za finansijsku pismenost Ersteznali.rs.

Korak po korak je program socijalnog bankarstva usmeren na korisnike kojima su usluge kreditiranja teško dostupne (startapi, socijalna preduzeća, nevladine organizacije). Kroz ovaj program, prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji finansijske podrške i mentorstva, do sada je sa oko 3.000.000 evra kreditirano 400 novoosnovanih firmi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...