online kupovina biće omogućena u najkraćem roku

Gigatron na meti hakera

SrbijaVesti

23.2.2023 12:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Gigatron na meti hakera Gigatron na meti hakera
Kompanija Gigatron obavestila je sve svoje kupce da je prethodnih dana bila izložena snažnom sajber napadu na internu infrastrukturu što je prouzrokovalo tehničke probleme... Gigatron na meti hakera

Kompanija Gigatron obavestila je sve svoje kupce da je prethodnih dana bila izložena snažnom sajber napadu na internu infrastrukturu što je prouzrokovalo tehničke probleme u radu.

„Zahvaljujući pravovremenoj, brzoj i stručnoj reakciji, IT inženjeri kompanije Gigatron su onemogućili ovaj pokušaj i sprečili šire posledice. Sa ciljem da se u budućnosti još brže i efikasnije odgovori na pokušaje ugrožavanja poslovanja i bezbednosti, kompanija je preventivno obustavila rad određenih sektora kako bi se u potpunosti integrisali unapređeni i novi najsavremeniji sistemi zaštite“, naveli su u saopštenju na svom sajtu.

Kompanija Gigatron se zahvalila svim kupcima na strpljenju i razumevanju za nastalu situaciju.

„Bitno je da naglasimo da je svim kupcima u Gigatron maloprodajnim objektima omogućena poseta, kupovina i ostvarivanje svih drugih prava bez prekida. Kupovina putem online prodavnice i putem Halo Shop-a će biti omogućena u najkraćim rokovima“, naveli su u saopštenju i dodali da će sve nove informacije bit objavljene na njihovim društvenim mrežama.

Takođe, kupcima su poručili da ukoliko su započeli kupovinu u online prodavnici u prethodnom periodu, te ako nije došlo do konačne realizacije budu još malo strpljivi. Takođe, o svojoj porudžbini mogu dobiti više informacija putem mejla gigatronpodrska@gigatronshop.com

  • MAJA

    23.2.2023 #1 Author

    Pa ne znam zasto bi dirali Gigatron

    Odgovori

  • VERA

    24.2.2023 #2 Author

    Oni i bez hakera imaju probleme u radu.

    Odgovori

  • GOCA BG

    26.2.2023 #3 Author

    Strasno,to moze sutra bilo kojoj kuci da se desi…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...