ponuđeno 7.700 kvadratnih metara po ceni 497,96 miliona dinara

Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište kod Ade Ciganlije

InfrastrukturaInvesticijeNovacSrbijaVesti

20.7.2022 10:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište kod Ade Ciganlije Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište kod Ade Ciganlije
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je prodaju 7.700 kvadratnih metara građevinskog zemljišta kod Ade Ciganlije, po početnoj ceni od 497,96 miliona... Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište kod Ade Ciganlije

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je prodaju 7.700 kvadratnih metara građevinskog zemljišta kod Ade Ciganlije, po početnoj ceni od 497,96 miliona dinara.

Kako je precizirano na sajtu direkcije, početna cena na javnom nadmetanju biće 64.670,54 dinara po kvadratnom metru, prenosi agencija Beta.

Prijave za učešće na javnom nadmetanju mogu se podneti do 29. avgusta, a javno nadmetanje će se održati 30. avgusta u prostorijama Direkcije.

Zemljište će biti prodato investitoru koji, navedeno je, ponudi najveću cenu za građevinsku parcelu, a ponuda mora biti ista ili veća od početne cene i kasnije se ne može umanjivati.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele koja mu bude prodata i da sa komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, toplifikaciju i gasifikaciju, prenosi agencija Beta.

Takođe, ukoliko bude potrebno u postupku pribavljanja građevinske i upotrebne dozvole, investitor će o svom trošku izvršiti promenu kulture i klase zemljišta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...