trenutno je predstavljeno 29 projekata i mogućnosti ulaganja

Invest East Serbia vodič za investicije u istočnoj Srbiji

InovacijeInvesticijeNovacPreduzetnikSrbijaVesti

10.8.2021 14:38 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Invest East Serbia vodič za investicije u istočnoj Srbiji Invest East Serbia vodič za investicije u istočnoj Srbiji
Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) je postavila regionalni investicioni portal istočne Srbije pod nazivom Invest East Serbia, na kome su predstavljene sve... Invest East Serbia vodič za investicije u istočnoj Srbiji

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) je postavila regionalni investicioni portal istočne Srbije pod nazivom Invest East Serbia, na kome su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, najveći investitori kao i detaljno obrazložene glavne prednosti poslovanja u tom regionu, navodi se u saopštenju RARIS-a.

„Istočna Srbija je pravo mesto za investicije za svakoga kome nije presudno da je baš na auto-putu i ne želi da previše plaća zemljište i njegovo opremanje, a želi lokaciju sa dobrim saobraćajnicama, gde još uvek nema velike konkurencije stranih investitora. Svakome ko traži mesto sa kvalifikovanim radnicima, sa velikim izborom lokalnih dobavljača i gde će vas lokalna zajednica dočekati raširenih ruku i prema vama se odnositi zaista fer“, izjavio je direktor RARIS-a Vladan Jeremić.

Na Investicionom portalu je trenutno predstavljeno 29 investicionih projekata i mogućnosti, dodaje se u saopštenju, preneo je Tanjug.

Navodi se da su u toku pripreme za održavanje investicione prezentacije regiona istočne Srbije u Beogradu planirane za septembar, na koju su pozvane ambasade, strane privredne komore, poslovne asocijacije, kompanije, domaće institucije i svi koji se na bilo koji način bave investicijama, saopštio je RARIS.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...