Neki od većih ugovora pripali privatnim zajmodavcima

Kompanija Ambassador Theatre planira refinansiranje duga vredno 1,4 milijarde dolara

BankeBiznisNovacVesti

5.10.2022 18:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Kompanija Ambassador Theatre planira refinansiranje duga vredno 1,4 milijarde dolara Kompanija Ambassador Theatre planira refinansiranje duga vredno 1,4 milijarde dolara
Kompanija Ambassador Theatre Group, u čijem vlasništvu su pozorišta u Vest Endu i Brodveju, traži način da refinansira dug direktnim pozajmicama u ukupnom iznosu... Kompanija Ambassador Theatre planira refinansiranje duga vredno 1,4 milijarde dolara

Kompanija Ambassador Theatre Group, u čijem vlasništvu su pozorišta u Vest Endu i Brodveju, traži način da refinansira dug direktnim pozajmicama u ukupnom iznosu od oko 1,4 milijarde dolara. 

Kompanija koju finansira Providence Equity Partners o potencijalnom refinansiranju sada razgovara sa firmama koje omogućavaju direktne pozajmice, navode upućeni izvori. Međutim, još uvek nije postignut dogovor, piše Bloomberg.

Privatni zajmodavci su u toku ove godine zaključili neke od većih ugovora, dok je situacija na tržištima sa visokim prinosima i kreditima sa zajmovima navela investicione banke da budu opreznije u pogledu otkupa osiguranja.

Među najvećim primerima, grupa direktnih zajmodavaca obezbedila je skoro 1,5 milijardi evra za otkup duga kompanije CordenPharma. Kupci švedske medicinske kompanije za transport robe Envirotainer takođe su se okrenuli privatnom kreditu za zajam u vrednosti od čak 850 miliona evra.

Osnovana 1992. godine, kompanija Ambassador Theatre Group poseduje 58 poslovnica, uključujući pozorište Lyceum u londonskom Vest Endu i Lyric teatar u Njujorku, kao i platforme za prodaju karata.

  • SUNCOKRET

    6.10.2022 #1 Author

    Ako je firma kojoj pripada Brodvej u gtolikim dugovima staq tek čeka ostale.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...