Realizacija Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova

Negotin raspisao javni konkurs za firme koje se bave solarnim panelima

BiznisSrbijaVesti

3.8.2022 08:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Negotin raspisao javni konkurs za firme koje se bave solarnim panelima Negotin raspisao javni konkurs za firme koje se bave solarnim panelima
Nastavljajući realizaciju Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u negotinskoj opštini u ovoj godini, lokalna samouprava raspisala je javni konkurs za... Negotin raspisao javni konkurs za firme koje se bave solarnim panelima

Nastavljajući realizaciju Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u negotinskoj opštini u ovoj godini, lokalna samouprava raspisala je javni konkurs za učešće privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata putem ugradnje solarnih panela.

Jedna od mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, koja se tokom ove godine sprovodi i sufinansira u opštini Negotin, jeste ugradnja solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote, prenosi Danas.

Privredni subjekti koji se bave ovim poslovima imaju 20 dana na raspolaganju da se jave na javni konkurs koji je raspisala opština Negotin.

„Кrajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Negotin. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa“, navode nadležni u opštini Negotin.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...