Petnaesta godina dobročinstva

Objavljen konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju

PoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

13.1.2022 15:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Objavljen konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju Objavljen konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju
Trag, regionalna fondacija koja deluje u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, objavila je početak konkursa za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju.... Objavljen konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag, regionalna fondacija koja deluje u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, objavila je početak konkursa za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju.

„Cilj VIRTUS nagrade je da podrži kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince, koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali filantropske inicijative i tako doprinosili razvoju zajednice“, navode iz Trag fondacije.

Dodaje se da se VIRTUS nagrada dodeljuje s namerom da se njihovo dobročinstvo predstavi javnosti i da dobro ne ostane skriveno. Nagrada za 2021. godinu dodeljuje se uz finansijsku podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

„Već petnaest godina tragamo za dobročiniteljima koji su svojim humanim delima pomogli ljudima kojima je to bilo potrebno i tako doprineli rešavanju problema zajednica u kojima žive i posluju. Cilj nam je da njihovo dobročinstvo podržimo i istaknemo, kako bismo im odali priznanje i inspirisali druge da iniciraju slične filantropske aktivnosti u budućnosti“, piše u saopštenju.

Foto: Trag fondacija

VIRTUS nagrada za 2021. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija:

  • Nagrada za korporativnu filantropiju
  • Nagrada za malo i srednje preduzeće
  • Nagrada za dugoročno partnertvo između poslovnog i civilnog sektora
  • Nagrada za individualnu filantropiju
  • Nagrada za mlade filantrope

Više informacija o propozicijama konkursa, kriterijumima za izbor dobitnika, načinima prijavljivanja i sastavu nagradnog žirija možete naći na linku: www.tragfondacija.org/virtus-nagrada.

Poziv za nominacije biće otvoren od 13. januara i trajaće do 10. februara.

Dobitnici VIRTUS nagrada za 2021. godinu biće proglašeni 12. aprila.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...