ODRŽANA IZBORNA SEDNICA POSLOVNOG KLUBA PRIVREDNIK Za predsednika ponovo izglasan Zoran Drakulić

SrbijaVesti

16.12.2020 17:00 Autor: Marko Miladinović 1

ODRŽANA IZBORNA SEDNICA POSLOVNOG KLUBA PRIVREDNIK Za predsednika ponovo izglasan Zoran Drakulić ODRŽANA IZBORNA SEDNICA POSLOVNOG KLUBA PRIVREDNIK Za predsednika ponovo izglasan Zoran Drakulić
Na godišnjoj izbornoj sednici skupštine Srpskog poslovnog kluba Privrednik usvojen je redovan izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja. Saglasno... ODRŽANA IZBORNA SEDNICA POSLOVNOG KLUBA PRIVREDNIK Za predsednika ponovo izglasan Zoran Drakulić

Na godišnjoj izbornoj sednici skupštine Srpskog poslovnog kluba Privrednik usvojen je redovan izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Saglasno ranijoj inicijativi da se zbog zalaganja i uspešnog vođenja Kluba, osnivaču East Point Holdings Ltd i Point Group Int Zoranu Drakuliću produži mandat na dodatne dve godine, članovi su i jednoglasno potvrdili ovaj predlog, kaže se u zvaničnom saopštenju.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica održana je elektronskim putem.  

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

Članovi Srpskog poslovnog kluba Privrednik po pravilu predstavljaju najveće srpske kompanije sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta u Srbiji, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije korona virusa. Kako se ističe u saopštenju, oni će se zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...