Na javnom nadmetanju će se naći automobili, keramičke pločice, sijalice...

Otvorene prijave za e-licitacije Carinarnica u Subotici i Vršcu

NovacSrbijaVesti

21.9.2022 16:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvorene prijave za e-licitacije Carinarnica u Subotici i Vršcu Otvorene prijave za e-licitacije Carinarnica u Subotici i Vršcu
Zainteresovana fizička i pravna lica već mogu da se prijave za e-licitaciju vozila koju Carinarnica Subotica ogranizuje 28. septembra od 10 do 14 časova,... Otvorene prijave za e-licitacije Carinarnica u Subotici i Vršcu

Zainteresovana fizička i pravna lica već mogu da se prijave za e-licitaciju vozila koju Carinarnica Subotica ogranizuje 28. septembra od 10 do 14 časova, a pravna lica za e-licitaciju koju 27. septembra od 12 do 13 sati organizuje Carinarnica Vršac.

„Na javnoj prodaji u Subotici će biti izloženo ukupno 10 putničkih automobila, čije je fizičko razgledanje zakazano za četvrtak 22. septembar od 11 do 12 časova na lokaciji “Terminal Subotica“, Bikovački put 11. Rok za prijavljivanje i uplatu neophodne kaucije je 25. septembar do ponoći“, piše u saopštenju Uprave carina.

Naglašeno je i da će na javnoj internet prodaji u Vršcu biti izloženo više od 130 tona keramičkih pločica i bordura, kao i oko 32.000 sijalica oduzetih u sudsko-prekršajnom postupku.

U e-licitaciji u Vršcu mogu da učestvuju samo pravna lica, koja mogu da se registruju do 24. septembra u ponoć na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplate neophodnu kauciju. 

„Fotografije keramičkih pločica, čija je početna cena 30,44 dinara po kilogramu, i sijalica koje će se prodavati po početnoj ceni od 1,22 dinara po komadu, zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu Uprave carina. Napominjemo da se roba prodaje zbirno, u navedenim količinama“, navode iz Uprave carina.

Detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...