Konkurs za Elevator Lab Challenge traje do 14. novembra

Otvorene prijave za regionalno startap takmičenje iz oblasti finansijskih tehnologija

InovacijeInvesticijeNovacPreduzetnikRegionVesti

21.10.2021 18:03 Autor: Julijana Vincan 1

Otvorene prijave za regionalno startap  takmičenje iz oblasti finansijskih tehnologija Otvorene prijave za regionalno startap  takmičenje iz oblasti finansijskih tehnologija
Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe, takmičenje u kom će startapi iz oblasti finansijskih tehnologija (fintech) imati priliku da predstave svoje inovacije pred... Otvorene prijave za regionalno startap  takmičenje iz oblasti finansijskih tehnologija

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe, takmičenje u kom će startapi iz oblasti finansijskih tehnologija (fintech) imati priliku da predstave svoje inovacije pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema, otvorene su do 14. novembra.

Na njemu mogu učestvovati svi timovi iz Jugoistočne Evrope, a najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 evra, mogućnost da razviju pilot projekat sa nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rešenja integrišu u sisteme Raiffeisen banke i tako dođu do 2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale. Elevator Lab Challenge South-East Europe biće okončan gala događajem na kome će pobednici takmičenja dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 10.000 evra“, istakli su organizatori događaja, Raiffeisen banka i portal Startit.

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz pet tematskih oblasti, tako da se zainteresovani kandidati mogu prijaviti za učešće u nekoj od sledećih pet kategorija:

  • Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća,
  • Napredna analitika i veštačka inteligencija,
  • Plaćanja i obrada transakcija,
  • Velike korporacije i institucionalni klijenti,
  • ESG rešenja.

„Elevator Lab Challenge je savršen za startape spremne da predstave svoj proizvod stručnjacima iz jedne od banaka sa najnaprednijim razmišljanjem na svetu. To je ogromna prilika za učenje i umrežavanje koja će vam pomoći da se nađete na mapi ekosistema kao vodeći fintech inovator u regionu“, izjavio je za Biznis.rs prošlogodišnji regionalni pobednik Stefana Kostić iz startapa IPfication.

Organizatori navode i da će se polufinalna takmičenja ove godine odvijati online po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije kao prethodnih godina, kao i da će takmičenje biti realizovano tokom novembra i decembra.

Dodali su da će regionalni pobednik imati priliku da se predstavi rukovodstvu banke organizatora, kao i Raiffeisen Bank International na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proleće 2022. godine.

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe traju do 14. novembra, a prijavljivanjem za učešće startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori. Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama dostupni su na sajtu organizatora.

  • DEKSI

    6.3.2022 #1 Author

    Ajde da se i tu istaknemo, sto da ne

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...