planirano je da radovi traju godinu i dva meseca

Početak izgradnje gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš u februaru 2022. godine

BiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

25.11.2021 18:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Početak izgradnje gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš u februaru 2022. godine Početak izgradnje gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš u februaru 2022. godine
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je u četvrtak da će izgradnja gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš početi krajem februara 2022.... Početak izgradnje gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš u februaru 2022. godine

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je u četvrtak da će izgradnja gasovoda za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš početi krajem februara 2022. godine i navela da je planirano da radovi traju godinu i dva meseca.

Mihajlovć je kazala da je Vlada Srbije nedavno usvojila izveštaj o tom projektu i izrazila očekivanje da će gasovod biti završen u roku imajući u vidu, kako kaže, značaj tog projekta, prenosi Tanjug.

Ministarka je na pitanje poslanika SPP Samira Tandira o visokonaponskoj distributivnoj mreži u tom delu Srbije, rekla da je ove godine izdvojen veliki novac u budžetu i u Elektromreži Srbije, kao i da je potrebno nekoliko godina da se u određenim delovima zemlje stvore uslovi za pravu energetsku bezbednost kada je reč o napajanju električnom energijom.

„Novac je obezbeđen, projekti se rade, verujem da u narednih godinu ili dve nećemo pričati o tome da li sve spremno u distributivnoj mreži“, rekla je Mihajlović.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...