Poziv kompanijama da se priključe

Posao na novoj online platformi traži 250 mladih osoba sa invaliditetom

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

10.6.2021 08:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Posao na novoj online platformi traži 250 mladih osoba sa invaliditetom Posao na novoj online platformi traži 250 mladih osoba sa invaliditetom
Forum mladih sa invaliditetom je pokrenuo online platformu za pomoć mladima sa invaliditetom na tržištu rada – fmiposao.herokuapp.com, preko koje je od početka godine... Posao na novoj online platformi traži 250 mladih osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom je pokrenuo online platformu za pomoć mladima sa invaliditetom na tržištu rada – fmiposao.herokuapp.com, preko koje je od početka godine 10 osoba našlo zaposlenje.

Platforma je počela sa radom u januaru ove godine, okupljanjem i pružanjem podrške kapacitetima stranih i domaćih kompanija.

U ponudi je najviše administrativnih poslova i rad u kontakt centrima, posao traži oko 250 mladih, a sklopljeno je 11 ugovora sa firmama, istakla je za Novu Ekonomiju izvršna direktorka Foruma mladih sa invaliditetom Jovana Krivokuća.

„Članovi Platforme će moći da koriste usluge koje pruža Forum mladih sa invaliditetom, a koje se odnose na pretragu portala, tj. baze kandidata za zapošljavanje, podršku u razumnom prilagođavanju radnog mesta, obukama za zaposlene i konsultativne usluge“, objasnila je Krivokuća.

Ona je pozvala ostale firme da se priključe projektu i doprinesu afirmaciji jednakih mogućnosti na tržištu rada.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...