čuveni fudbaler ne voli gazirana pića

Ronaldo oborio vrednost akcija Coca-Cole

BerzaLifestyleNovacVestiZanimljivosti

16.6.2021 12:49 Autor: Miljan Paunović 0

Ronaldo oborio vrednost akcija Coca-Cole Ronaldo oborio vrednost akcija Coca-Cole
Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) je održao konferenciju za novinare pre prve utakmice EURO 2020 protiv Mađarske, a njegovo uklanjanje flašica Coca-Cole sa... Ronaldo oborio vrednost akcija Coca-Cole

Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) je održao konferenciju za novinare pre prve utakmice EURO 2020 protiv Mađarske, a njegovo uklanjanje flašica Coca-Cole sa stola je izazvalo brojne reakcije, te neprijatne posledice za američkog proizvođača gaziranih pića.

Naime, Ronaldo je na početku pres konferencije sa stola uklonio dve flašice čuvenog bezalkoholnog pića, jednog od sponzora najvećeg fudbalskog događaja u Evropi, a potom izvadio svoju flašicu vode i okupljenima poručio: “Pijte vodu!”.

Nakon što je Ronaldo uklonio flašice vrednost akcija Coca-Cole na berzi pala je sa 56,10 dolara na 55,22 dolara, odnosno 1,6 odsto, zvanični su podaci na berzi.

Podsetimo, čuveni i najskuplji fudbaler na svetu vodi izrazito zdrav život i nije ljubitelj gaziranih pića što je posebno istakao prošle godine kad su mu postavili pitanje o njegovom sinu, prenosi Klix.

– Videćemo hoće li i postati veliki fudbaler. Ponekad pije Coca-Colu i jede čips što me jako nervira i on to zna – rekao je tada Ronaldo.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...