bez dodatnih troškova do kraja 2024. godine

A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima nudi Netflix

SrbijaU fokusu

1.3.2024 14:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima nudi Netflix A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima nudi Netflix
A1 Grupa je potpisala strateško partnerstvo sa vodećim svetskim striming servisom kompanijom Netflix, svesna činjenice da je strimovanje jedan od najčešćih oblika zabave. Ovim... A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima nudi Netflix

A1 Grupa je potpisala strateško partnerstvo sa vodećim svetskim striming servisom kompanijom Netflix, svesna činjenice da je strimovanje jedan od najčešćih oblika zabave.

Ovim povodom, kako se navodi u saopštenju, A1 Srbija korisnicima koji se opredele za NEO24 & Netflix paket tokom marta i aprila, omogućava pristup Netflix servisu bez dodatnih troškova do kraja 2024. godine.

Kroz obezbeđivanje Netflix-a, A1 korisnicima omogućava jednostavan pristup vrhunskim sadržajima sa bilo kog uređaja povezanog na internet, obezbeđujući im neometano uživanje u kvalitetnim sadržajima bilo da su kod kuće ili u pokretu.

Sa više od 260 miliona pretplatnika širom sveta, ovaj streaming servis nudi veliki izbor serija i filmova za svačiji ukus, među kojima su Stranger Things, Wednesday, Bridgerton, The Witcher i Black Mirror.

„Ovo je važan korak kojim nastavljamo da jačamo ponudu u segmentu zabave, a korisnicima omogućavamo pristup širokom spektru kvalitetnog, personalizovanog sadržaja bez potrebe za posebnim pretplatama na različitim platformama i uz sigurnost prilikom plaćanja“, rekao je Đorđe Vuksanović, glavni direktor za transformaciju A1 Srbija i A1 Slovenija.

A1 omogućava Netflix do kraja 2024. godine unutar NEO 24 & Netflix tarife, te na taj način čini dostupnim korisnicima neograničen pristup ovom popularnom servisu bez dodatnih troškova, uz opciju gledanja na dva uređaja istovremeno, prema Netflix Standard planu. Ova promocija dostupna je svim fizičkim licima koji tokom marta i aprila postanu A1 korisnici ili tom periodu obnove postojeću ugovornu obavezu.

  • Inquiete

    1.3.2024 #1 Author

    To će nadoknaditi poskupljenjem paketa od 01.04.2024.

    Odgovori

  • REA

    3.3.2024 #4 Author

    Pa sta daju drugi koji poskupljuju isto?

    Odgovori

  • Lelica

    3.3.2024 #5 Author

    Dobra stvar,ali ce sigurno dobro naplatiti tu mogucnost

    Odgovori

  • SHALIMAR

    3.3.2024 #6 Author

    I drugi će poskupeti ali ne daju ništa…

    Odgovori

  • zoi

    3.3.2024 #7 Author

    to su dali sad samo da navuku korisnike

    Odgovori

  • NATI

    3.3.2024 #8 Author

    Korisno samo da bude priblizna cena kao sto se i placa Netflix

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...