Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo blizu 500 pravnih lica

Batut pokrenuo 33 javne nabavke, najvrednija procenjena na 2,31 milijardu dinara

Srbija

27.1.2023 12:43 Autor: Julijana Vincan 2

Batut pokrenuo 33 javne nabavke, najvrednija procenjena na 2,31 milijardu dinara Batut pokrenuo 33 javne nabavke, najvrednija procenjena na 2,31 milijardu dinara
Na Portalu javnih nabavki od 20. do 27. januara planirane javne nabavke objavilo je gotovo 500 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.... Batut pokrenuo 33 javne nabavke, najvrednija procenjena na 2,31 milijardu dinara

Na Portalu javnih nabavki od 20. do 27. januara planirane javne nabavke objavilo je gotovo 500 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao je 20. januara 150 javnih nabavki. Najvišu procenjenu vrednost ima izvođenje radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekata Filijale Beograd od 1,14 milijardi dinara.

Sledeća je javna nabavka gotovinske isplate penzija, novčanih naknada i novčane pomoći vredna 560 miliona dinara, a potom izvođenje radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekata Filijale Zrenjanin, čija je procenjena vrednost 498 miliona dinara.

Istog datuma je Gradski centar za socijalni rad Beograd pokrenuo 11 postupaka, od kojih je najviše procenjeno tekuće održavanje objekata ovog centra vrednosti pet miliona dinara.

Gradska uprava grada Pančeva je takođe 20. januara raspisala 58 javnih nabavki, od kojih najveću procenjenu vrednost od 583,33 miliona dinara ima javno-privatno partnerstvo za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti zoohigijene-sprovođenjem mera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na teritoriji grada Pančeva.

Tada je i Gradska uprava grada Vranja raspisala 18 javnih nabavki. Najvrednije procenjeno je izvođenje radova na izgradnji, rekonstrukciji, tekućem održavanju-rehabilitaciji saobraćajnica na teritoriji Vranja za 2023. i 2024. godinu. Reč je o iznosu od 250 miliona dinara.

Foto: Freepik.com

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu pokrenuo je 21. januara šest postupaka. Najviše procenjena vrednost je za radove na infrastrukturnom opremanju industrijsko-poslovnih zona na teritoriji APV od 400 miliona dinara.

Grad Beograd – Gradska uprava sekretarijat za opšte poslove je 24. januara raspisao 72 javne nabavke, od kojih je najvrednije procenjeno povezivanje udaljenih lokacija Gradske uprave u optičku mrežu na 200 miliona dinara.

Ministarstvo zaštite životne sredine je takođe tog datuma pokrenulo 22 postupka. Najvišu procenjenu vrednost od 416,66 miliona dinara ima javna nabavka opreme za sakupljanje i reciklažu otpada.

Uprava za igre na sreću je isto 24. januara raspisala 15 javnih nabavki, međutim nisu naznačene njihove procenjene vrednosti.

Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ pokrenuo je 26. januara 33 postupka, od kojih je najvrednije procenjena javna nabavka materijal za imunizaciju za centralizovano snabdevanje – RFZO, i to na 2,31 milijardu dinara.

Agencija za sprečavanje korupcije je, takođe 26. januara, raspisala 12 javnih nabavki, od kojih su usluge obezbeđenja objekta procenjene najviše, i to na 24 miliona dinara.

Ministarstvo finansija – Poreska uprava je raspisala 60 javnih nabavki istog datuma, a najviše novca planirano je da se izdvoji za radove, odnosno kapitalno održavanje poslovnih zgrada Poreske uprave – Rekonstrukcija objekta PU u Nišu, 65 miliona dinara.

Centar Beogradskih festivala raspisao je 27. januara sedam javnih nabavki. Usluge posredovanja pri kupovini avio-karata i usluga organizacije transfera imaju najvišu procenjenu vrednost, i to 250 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu. Takođe, nisu za sve njih na Portalu javnih nabavki objavljene i procenjene vrednosti.

  • STRAHINJA

    28.1.2023 #1 Author

    Vecita smejurija javnog sektora i javnih nabavki, kada ce doci vreme da to zaista bude iskontrolisano od trece strane…

    Odgovori

  • GOCA BG

    29.1.2023 #2 Author

    Ko ce sta tu dobiti uopste…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...