Od 2010. godine sportska hala nosila imena kompanija

Beogradska arena više neće imati sponzorisane nazive

Srbija

4.4.2024 08:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Beogradska arena više neće imati sponzorisane nazive Beogradska arena više neće imati sponzorisane nazive
Beogradska arena ponovo, posle više godina sponzorskog imena, zvanično ponovo nosi svoj izvorni naziv. Ako je suditi prema navodima predsednika Privremenog organa grada Aleksandra... Beogradska arena više neće imati sponzorisane nazive

Beogradska arena ponovo, posle više godina sponzorskog imena, zvanično ponovo nosi svoj izvorni naziv.

Ako je suditi prema navodima predsednika Privremenog organa grada Aleksandra Šapića, simboli grada, u šta spada i Arena, više neće biti na prodaju dokle god se on u ovom gradu bude nešto pitao.

Šapić je ispred Beogradske arene prisustvovao simboličnom početku uklanjanja dosadašnjeg sponzorisanog imena najveće sportske i koncertne dvorane u zemlji, piše eKapija.

“Beogradska arena i ova hala jedan su od simbola našeg grada, tu se održavaju najvažniji kulturni, sportski i svi drugi događaji i manifestacije. Od 2010. godine Arena je bila na prodaju, nosila je imena raznih firmi i kompanija. Krenulo je skidanje tog natpisa jer ugovor ističe i ja se nadam da se, bez obzira na to ko bude vodio grad Beograd u budućnosti, ime Beogradske arene više neće dovoditi u pitanje. Grad Beograd je u situaciji da ne mora da prodaje svoje simbole”, uverava Šapić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...