U slučaju da su grejne stanice prazne, upravnici da se obrate Servisnom centru

Beogradske elektrane: Pripreme kućnih grejnih instalacija do 30. septembra

SrbijaU fokusu

20.9.2023 13:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Beogradske elektrane: Pripreme kućnih grejnih instalacija do 30. septembra Beogradske elektrane: Pripreme kućnih grejnih instalacija do 30. septembra
Pripreme kućnih grejnih instalacija za grejnu sezonu treba da budu završene do 30. septembra, saopštile su u sredu Beogradske elektrane. Prema Odluci o snabdevanju... Beogradske elektrane: Pripreme kućnih grejnih instalacija do 30. septembra

Pripreme kućnih grejnih instalacija za grejnu sezonu treba da budu završene do 30. septembra, saopštile su u sredu Beogradske elektrane.

Prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, kućne grejne instalacije objekta održava vlasnik, odnosno organ upravljanja stambenom zgradom i one se moraju održavati u ispravnom stanju, prenosi Beta.

Na početku svake grejne sezone najveći broj prijava kvarova odnosi se na negrejanje celih objekata, a najčešći uzrok tome su prazne instalacije koje nisu ponovo napunjene nakon završetka radova na unutrašnjim instalacijama u toku letnjih meseci, navele su Beogradske elektrane.

Apelovali su na upravnike stambenih zajednica koji imaju razlog da sumnjaju da su grejne instalacije u njihovim zgradama prazne, da se u narednim danima obrate preduzeću.

Ukoliko su u letnjem periodu u stanovima izvođeni radovi na unutrašnjim grejnim instalacijama ili upravnici iz nekog drugog razloga veruju da nema vode u grejnim instalacijama objekata koji su u njihovoj nadležnosti, potrebno je da se obrate Servisnom centru grada Beograda pozivom na 11-0-11.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...