Preuzimanje u sektoru rešenja za e-trgovinu

Degordian akvizirao srpski Shopycode

RegionSrbija

26.1.2023 09:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Degordian akvizirao srpski Shopycode Degordian akvizirao srpski Shopycode
Internacionalna digital-first agencija Degordian akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce, pa su Shopycode i Degordianov digital production unit postali jedan razvojni... Degordian akvizirao srpski Shopycode

Internacionalna digital-first agencija Degordian akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce, pa su Shopycode i Degordianov digital production unit postali jedan razvojni tim, objavila je Netokracija.

Degordian ima dugogodišnje iskustvo u izradi različitih digitalnih rešenja – aplikacija, web stranica i alata, uvezanih sa UX i UI rešenjima, dok je Shopycode usko specijalizovan za e-commerce i poseduje snažan development tim, piše Netokracija.

Darko Đoković, osnivač Shopycode-a istakao je povodom akvizicije da je zajedno sa tom kompanijom rasla i potreba njihovih korisnika da pored developmenta pruže i druge usluge koje čine deo e-commerce sistema.

„Na tragu te potrebe, a sa željom da korisnik dobije najviše na jednom mestu, upoznao sam Daniela (Akermana, direktora Degordiana) i Degordian, i odmah je bilo jasno da delimo istu viziju i cilj, a sada je jasno, i budućnost. Odluka da Degordian akvizira Shopycode sa jedne strane nije bila laka, a sa druge, sve ono što smo želeli da napravimo sa Shopycode-om u godinama ispred nas, Degordian je već imao, pa je ovo bio troskok u budućnost“, rekao je Đoković.

Novonastali tim, u saradnji s Degordianovim odeljenjem performans marketinga, moći će da podrži celi ciklus poslovanja e-trgovine.

Direktor Degordiana Daniel Akerman naglasio je da je toj kompaniji e-commerce jedna od najvažnijih vertikala.

„Samim tim želimo što više da vežemo svoj rast upravo uz ovu granu digitalne produkcije – kroz kreiranje e-commerce rešenja, ali i kroz sam rast e-trgovine. Nikad nam nije bio cilj da napravimo prosečan webshop, cilj nam je da napravimo izvanredno iskustvo za samog korisnika i brzorastuće poslovanje za klijenta. Jako sam srećan da nam se Shopycode tim pridružuje i siguran sam da će podstaknuti ceo Degordian da naraste još jednu stepenicu više“, poručio je Akerman.

Shopycode doo

MARKA ČELEBONOVIĆA 35, Beograd, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
179.568,15 (2021)
Broj zaposlenih:
5 (2021)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...