Nastup na nacionalnom štandu Srbije

Devet domaćih kompanija na sajmu Fruit Attraction u Madridu

BiznisSrbija

4.10.2023 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Devet domaćih kompanija na sajmu Fruit Attraction u Madridu Devet domaćih kompanija na sajmu Fruit Attraction u Madridu
Na Međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća Fruit Attraction 2023 u Madridu, a u okviru nacionalnog štanda Srbije svoju izvoznu ponudu predstavlja devet naših... Devet domaćih kompanija na sajmu Fruit Attraction u Madridu

Na Međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća Fruit Attraction 2023 u Madridu, a u okviru nacionalnog štanda Srbije svoju izvoznu ponudu predstavlja devet naših kompanija, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

U organizaciji PKS i Razvojne agencije Srbije na sajmu nastupaju kompanije BSK Air Technologies, Delta agrar, COPA, Pollino Fruit, Gruža agrar, Vija Product, Fruct Company, Frueko i Ćirić agro.

Sajam traje do 5. oktobra i ova prestižna svetska smotra svežeg voća i povrća omogućava srpskim izlagačima da promovišu svoje proizvode, plasiraju ih na nova tržišta i steknu nove poslovne partnere, istakli su iz PKS.

Fruit Attraction je među vodećim međunarodnim sajmovima proizvođača voća i povrća na svetu, koji se svake godine održava u Madridu. Ove godine slavi 15 godina postojanja, a 2022. je okupio 1.800 izlagača, kao i više od 90.000 poslovnih ljudi iz 137 zemalja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...