u organizaciji ebrd i partnera

Dvodnevna regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu na Zapadnom Balkanu

PreduzetnikSrbija

19.6.2023 12:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Dvodnevna regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu na Zapadnom Balkanu Dvodnevna regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu na Zapadnom Balkanu
Dvodnevna regionalna konferencija o osnaživanju ženskog preduzetništva na Zapadnom Balkanu, koju organizuju Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i njeni partneri, počinje u... Dvodnevna regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu na Zapadnom Balkanu

Dvodnevna regionalna konferencija o osnaživanju ženskog preduzetništva na Zapadnom Balkanu, koju organizuju Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i njeni partneri, počinje u utorak u hotelu Hilton.

Iz EBRD-a je saopšteno da će konferencija istaći mala i srednja preduzeća predvođena ženama i nagraditi uspešne žene preduzetnice koje su nominovale partnerske banke EBRD-a, piše Mina.

Prvog dana konferencije panel diskusija će se fokusirati na rodno odgovorno finansiranje i ulogu finansijskog sektora u unapređenju ženskog preduzetništva i finansijske inkluzije.

„Konferencija će pružiti platformu za prepoznavanje i uvažavanje, te odavanje priznanja dostignućima žena preduzetnica u regionu, razgovore o mogućnostima i izazovima, uz podsticanje smislenog dijaloga među zainteresovanim stranama posvećenim unapređenju ekonomske inkluzije žena”, navodi se u saopštenju.

Konferencija se organizuje u partnerstvu sa Frankfurtskom školom menadžmenta uz podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...