Prijave moguće putem sajta ili aplikacije Uprave carina

E-licitacija vozila i robe carinarnica iz Dimitrovgrada, Niša i Prištine

AutomobiliBiznisSrbija

1.8.2023 17:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

E-licitacija vozila i robe carinarnica iz Dimitrovgrada, Niša i Prištine E-licitacija vozila i robe carinarnica iz Dimitrovgrada, Niša i Prištine
Na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za dve aktuelne e-licitacije trajno oduzetih vozila i robe koje organizuju carinarnice Dimitrovgrad, Niš i... E-licitacija vozila i robe carinarnica iz Dimitrovgrada, Niša i Prištine

Na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za dve aktuelne e-licitacije trajno oduzetih vozila i robe koje organizuju carinarnice Dimitrovgrad, Niš i Priština.

Carinarnica Dimitrovgrad će 10. avgusta izložiti javnoj prodaji 14 putničkih automobila, jedan motocikl i dva pogonska motora. Razgledanje je zakazano za 1. avgust od 10 do 11 časova na lokaciji Kasarna Dimitrovgard, na adresi Ive Andrića bb.

Rok za prijavljivanje i uplatu kaucije je 6. avgust do ponoći.

Carinarnice Niš i Priština internet prodaju garderobe, televizora, baštenskih aparata i alata, sprava za vežbanje, grafičkih kartica, satova, telefona i druge robe organizuju 11. avgusta.

Roba se može pogledati 2. avgusta od devet do 12 časova u magacinu koji se nalazi u Gadžinom Hanu u ulici Miloša Obilića 115.

Rok za prijavljivanje i uplatu kaucije je 7. avgust do ponoći.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su u samoj aplikaciji, ali i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja„.


  • SHALIMAR

    13.8.2023 #1 Author

    Odlucno,sto olaksava kompletnu proceduru…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...