Rok za prijavu 30. septembar

EU: Javni poziv za ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva

EUSrbija

8.8.2023 13:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

EU: Javni poziv za ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva EU: Javni poziv za ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva
Evropska unija i Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) objavile su u utorak Javni poziv za predloge inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa na... EU: Javni poziv za ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva

Evropska unija i Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) objavile su u utorak Javni poziv za predloge inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa na lokalu.

Rok za prijavu je 30. septembar, a pravo učešća imaju ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva.

EU je za ovaj poziv obezbedila 2,5 miliona evra u okviru programa „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ sa ciljem je da unapredi dalji razvoj i pružanje inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa na lokalu, prenosi Beta.

To se sprovodi kroz kupovinu ili rekonstrukciju individualne imovine poput porodične kuće, stana, seoske kuće ili domaćinstva na poljoprivrednom zemljištu, kao i kroz rekonstrukciju postojeće imovine koja je već u vlasništvu podnosioca zahteva.

Za program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ EU je izdvojila 27 miliona evra.

Program u Srbiju sprovodi UNOPS u partnerstvu sa resornim ministarstvima. 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...