Planirana izgradnja više od 200 stanova u četiri lamele

Firma Dejana Stankovića gradi novi kompleks na Slaviji, počinje rušenje starih objekata

NekretnineSrbija

16.8.2023 14:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Firma Dejana Stankovića gradi novi kompleks na Slaviji, počinje rušenje starih objekata Firma Dejana Stankovića gradi novi kompleks na Slaviji, počinje rušenje starih objekata
Između trga Slavija i parka Manjež u Beogradu biće izgrađen stambeno-komercijalni kompleks „King’s circle residences“, zbog čega u četvrtak počinje rušenje starih objekata na... Firma Dejana Stankovića gradi novi kompleks na Slaviji, počinje rušenje starih objekata

Između trga Slavija i parka Manjež u Beogradu biće izgrađen stambeno-komercijalni kompleks „King’s circle residences“, zbog čega u četvrtak počinje rušenje starih objekata na tom mestu.

Taj kompleks gradi firma Mejson rojal, a jedan od njenih vlasnika je nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković, prenosi Beta, pozivajući se na N1.

Biće srušeni objekti u ulici Kralja Milana, na potezu od Slavije do ugla sa ulicom Svetozara Markovića, odnosno parka Manjež.

Planirana je izgradnja više od 200 stanova u četiri lamele, sa pratećim spa centrom, dečjom igraonicom i velikim brojem garaža.

U novom kompleksu, kako je planirano, biće dosta komercijalnih sadržaja, prodavnica, restorana i kancelarija.

  • SHALIMAR

    16.8.2023 #1 Author

    Verujem da ce biti fenomenalan…

    Odgovori

  • M.v

    18.8.2023 #3 Author

    Covek ima iskustva u gradjevini

    Odgovori

  • CALE

    24.3.2024 #4 Author

    Divno, još ovakvih ljudi da grade u našoj zemlji

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...