Vrednost tendera za izgradnju marine na Golupcu procenjena je na 300 mliona dinara

Golubac dobija marinu za do 100 čamaca, raspisan tender za gradnju na Dunavu

BiznisInfrastrukturaSrbija

6.11.2023 08:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Golubac dobija marinu za do 100 čamaca, raspisan tender za gradnju na Dunavu Golubac dobija marinu za do 100 čamaca, raspisan tender za gradnju na Dunavu
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je tender za izgradnju marine u Golupcu, a vrednost posla procenjena je na 300 miliona dinara, odnosno oko 2,5... Golubac dobija marinu za do 100 čamaca, raspisan tender za gradnju na Dunavu

Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je tender za izgradnju marine u Golupcu, a vrednost posla procenjena je na 300 miliona dinara, odnosno oko 2,5 miliona evra.

Postojeća marina u Golupcu, kako se navodi u tehničkoj dokumentaciji, nema karakteristike marine prema važećoj zakonskoj regulativi, već samo formiranu vodnu površinu oivičenu valobranom, piše eKapija.

Ukupni kapacitet buduće marine biće do 100 manjih čamaca istovremeno. Novoprojektovani spoljni valobran biće ukupne dužine 201 metar.

U okviru izgradnje marine sa pripadajućim sadržajima, predviđena je izgradnja upravnog objekta marine (sa prostorom za jedriličarski centar) sa parking prostorom. Rok za prijavu na tender je 24. novembar.

Inače, gradnja marine u Golupcu predviđena je projektom „Zaplovi Srbijom“, koji podrazumeva gradnju pristaništa u više mesta.

  • SABRINA

    6.11.2023 #1 Author

    Verujem da će izgradnja ove marine biti i lepa i korisna investicija.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    6.11.2023 #2 Author

    Ozbiljna investicija koja ce unaprediti rad marine.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...