Od 10. novembra postupke pokrenulo 13 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica

JKP Raška raspisalo javnu nabavku vrednu 54,5 miliona dinara

Srbija

18.11.2022 17:23 Autor: Julijana Vincan 2

JKP Raška raspisalo javnu nabavku vrednu 54,5 miliona dinara JKP Raška raspisalo javnu nabavku vrednu 54,5 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki od 10. do 18. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je oko 20... JKP Raška raspisalo javnu nabavku vrednu 54,5 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki od 10. do 18. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je oko 20 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Republička ustanova Filmske novosti raspisala je javnu nabavku 15. novembra za električnu energiju procenjene vrednosti od 3,5 miliona dinara.

Fond „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine otvorio je 16. novembra tri postupka. Procenjene vrednosti javnih nabavki nisu istaknute, ali reč je o Studiji o stanju pregovora Republike Srbije sa Evropskom unijom i prikazu pregovaračkih pozicija Republike Srbije sa osvrtom na AP Vojvodinu, što spada pod opis „Studije izvodljivosti, savetodavne usluge, analiza“.

Pomenuti fond traži nekoga i za mentorske usluge razvoja projektnih ideja JLS po tematskim oblastima, kao i za pravne usluge/savetovanje jedinica lokalne samouprave o primeni regulative iz oblasti javnih nabavki Republike Srbije i međunarodnih donatora.

Veslački klub „Danubius 1885“ pokrenuo je 16. novembra javnu nabavku veslačkog čamca (galija) vrednu 1,2 miliona dinara.

Postupak je 16. novembra pokrenula i Gradska sportska dvorana d.o.o. Priboj za nabavku i ugradnju grejnih tela za potrebe instalacije sistema grejanja, čija je procenjena vrednost šest miliona dinara.

Javno komunalno preduzeće Raška otvorila je deset postupaka 17. novembra. Procenjena vrednost javne nabavke za vodovodni materijal je pet miliona dinara, za gume za kamione i automobile 2,5 miliona dinara, za osiguranje imovine i lica 1,675 miliona dinara. Zatim, za analizu vode procenjena vrednost javne nabavke je četiri miliona dinara, a za fekalnu cisternu 18 miliona dinara.

JKP Raška takođe je raspisala javnu nabavku za gorivo procenjene vrednosti 16 miliona dinara i za HTZ opremu od 1,1 milion dinara. Najvišu procenjenu vrednost ovo JKP dalo je za agencijske usluge, i to 54,5 miliona dinara, a po procenjenoj vrednosti slede električna energija od 36 miliona dinara i hemikalije za obradu vode od 22 miliona dinara.

Mesna zajednica Stara Pazova raspisala je javnu nabavku za usluge iznajmljivanja i postavljanja montažnog klizališta sa prirodnim ledom i svom pratećom opremom, procenjene vrednosti 2,9 miliona dinara.

  • IVAN

    18.11.2022 #1 Author

    I treba naravno

    Odgovori

  • VERA

    19.11.2022 #2 Author

    Dobro bi bilo da se sva sredstva iskoriste.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...