Od subote postupke pokrenulo 13 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica

Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo javnu nabavku vrednu 349 miliona dinara

Srbija

10.11.2022 17:01 Autor: Julijana Vincan 3

Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo javnu nabavku vrednu 349 miliona dinara Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo javnu nabavku vrednu 349 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki od 5. do 10. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je više od... Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo javnu nabavku vrednu 349 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki od 5. do 10. novembra planirane javne nabavke, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki objavilo je više od 140 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo je 10. novembra javnu nabavku za građevinske radove. Procenjena vrednost radova na rekonstrukciji, adaptaciji, sanaciji i investicionom održavanju Dekanata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Instituta za patologiju „Dr Đorđe Jovanović“ u Beogradu je skoro 349 miliona dinara (348.583.429,66). Navedeno je i da je reč o restriktivnoj vrsti postupka.

Grad Niš raspisao je 5. novembra javnu nabavku za usluge masovne štampe, pečatiranja, insertovanja i personalizacija pošiljaka za potrebe Gradske uprave za finansije – „Hibridna pošta“. Procenjena vrednost navedenih usluga je 25 miliona dinara, a ističe se da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Javno preduzeće za urbanizam Vojvodine planira nabavku usluge iznajmljivanja CAD licenci. Tim povodom je otvorio 5. novembra postupak procenjene vrednosti 3,8 miliona dinara. Ovo spada u kategodiju održavanja softvera za informacione tehnologije.

Postupak je 8. novembra pokrenulo i Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj u Priboju. Reč je o nabavci dobara, odnosno goriva za potrebe tog preduzeća, čija je procenjena vrednost 1,2 milion dinara.

Fakultet primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu otvorio je 10. novembra postupak za javnu nabavku električne energije, čija je procenjena vrednost devet miliona dinara.

Košarkaški klub „Vojvodina“ raspisao je 8. novembra javnu nabavku za marketing i promociju programa, ali procenjena vrednost nije navedena.

  • kaćica

    10.11.2022 #1 Author

    Bas zabimljiva vest

    Odgovori

  • VERA

    12.11.2022 #2 Author

    Da li je moguće da se odustaje od javnih nabavki?

    Odgovori

  • Milovan94

    13.11.2022 #3 Author

    Uvek me javne nabavke asociraju na malverzacije i korupciju, što mi se čini da će biti i ovde

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...